Passchema HT-2020
Måndagar:
11.30-12.20 Core/HIIT med Silje
19.00-19.50 Spinning med Annika
Tisdagar:
11.30-12.20 EAHT* med Mai
11.30-12.20 Tabata/styrka** med Mai
19.00-19.50 EAHT** med Titti
19.00-19.50 Styrka med puls* med Titti
Onsdagar:
11.30-12.20 Spinning med Susanne
19.00-20.00 Styrka med puls med Annika
Torsdagar:
11.30-12.20 Tabata/styrka* med Mai
11.30-12.20 EAHT** med Mai
19.00-20.00 Spinning med Titti
Fredagar:
12.00-12.50 Spinning med Göran
Lördagar:
9.30-10.20 Queenax med Anna
Söndagar:
16.00-16.50 Styrka med puls med Sandra
*jämna veckor
**ojämna veckor
Med reservation för ändringar och eventuella felskrivningar.
Passbeskrivningar
QUEENAX:
Ett multifunktionellt träningspass med oändliga variationsmöjligheter. Passen är uppbyggda på träning i stationer med olika tidsintervaller och vila. Queenax har alltid en blanding av funktionella-, fokuserade-, styrkebetonade-, explosiva-, balans- och konditionsövningar. Därmed tränar du hela kroppen och intensiteten varierar. Du uppmuntras att arbeta mot klockan och antal repetitioner. QUEENAX passar alla, nybörjare som erfaren!
EAHT:
Högintensiv intervallbaserad konditions-och styrketräning för hela kroppen.
EAHT bygger på högintensiv träning där man under en klass endast tränar 22min* men får ut samma effekt som 1 timmes "hård" träning.
Passet är totalt ca 45 min inkl vila.
Tabata/styrka:
Ett högintensivt och stationsbaserat intervallpass med kroppsviktsövningar varvat med styrkeövningar anpassat för alla som vill träna hela kroppen.
Spincykling:
Konditionsträning på cykel. Du bestämmer din egen nivå, instruktören peppar med musik i olika tempon och med varierat motstånd.
Styrka/puls:
Uthållig styrketräning med skivstång , viktplattor och kroppsvikt varvas med konditionsutmanande övningar.
Cirkelträning:
Stationsträning med tidsbaserade intervaller. Hela kroppen arbetas igenom.
För att boka gruppträning logga in med länken ovan.
För drop-in bokning kontakta receptionen på 0660-20 48 00
Vi vill uppmana alla våra medlemmar att vara extra noga med hygienen och att rengöra maskiner och redskap efter sig.
Vi gör det vi kan för att hålla lokalerna rena och fina året om men lägger självklart extra vikt på det nu.